Gå til innholdet
Medlem av Elkonor — din landsdekkende elektrikerkjede

Elbillading

Ladestasjon for Elbil - Ladeboks kan avvike fra bildet

Ladestasjon for Elbil

For eiere av elbiler vil det tryggeste, raskeste og mest praktiske være å installere en fast ladestasjon. Vi tilbyr en godkjent ladestasjon for elbil – med sikker, god ladeeffekt og jordfeilvern.

17.062,-
Ink. mva og montering
Les mer og kjøp
Wallbox Pulsar

Wallbox Pulsar

Sannsynligvis verdens minste elbil-lader med intelligente ladefunksjoner. Wallbox Pulsar er et praktisk system med intelligent lading av elbiler eller ladbare hybrider. Pulsar-designet er markedets mest kompakte og har en avansert teknologi som gir maksimal ytelse for lading av kjøretøyet. Den tilpasser seg enhver installasjon, det vil si like godt i en privat garasje som i en offentlig parkering eller firmaets.

14.350,-
Ink. mva og montering
Les mer og kjøp
Wallbox Pulsar Plus

Wallbox Pulsar Plus

Pulsar Plus er videreutviklingen av Wallbox Pulsar. I tillegg til alle de tidligere Pulsar-funksjonene har denne også Wi-Fi-tilkobling, Powerboost, DC-vern og flerbrukerfunksjoner. Passer utmerket for borettslag hvor den kan fungere som master/slave i et nettverk av ladere.

17.250,-
Ink. mva og montering
Les mer og kjøp
Wallbox Commander

Wallbox Commander

Wallbox Commander er et avansert system for intelligent lading av elbiler og ladbare hybrider. Commander er tenkt og designet for å tilby maksimal ytelse i ladeprosessen, gi en effektiv energibruk og en personlig opplevelse av lading av kjøretøyet ditt. Den tilpasser seg enhver installasjon, det vil si like godt i en privat garasje som i en offentlig parkering eller firmaets. I tillegg kan du via myWallbox sitt personlige område, styre energikonsumet, se ladehistorikken, programmere ladeøktene når det er billigst å gjøre det eller konfigurere laderen. myWallbox kan også integrere informasjon via OCPP, med hvilket som helst styringssystem på markedet.

23.125,-
Ink. mva og montering
Les mer og kjøp
Wallbox Copper Cable

Wallbox Copper Cable

Wallbox Copper er den siste laderen designet av Wallbox med det mål for øyet å gi en innovativ ladeopplevelse med naturlige interaksjoner. Wallbox har laget et banebrytende ladesystem for elbiler og ladbare hybrider, for første gang utstyrt med ansiktsgjenkjenningsteknologi i enheten og Sense-teknologi som responderer på bevegelse. I tillegg til disse nyskapningene, presenterer Copper en sofistikert kombinasjon innen teknologi, design, størrelse og funksjonalitet for å garantere en optimal ladeytelse. . I tillegg kan du via myWallbox sitt personlige område, styre energikonsumet, se ladehistorikken, programmere ladeøktene når det er billigst å gjøre det eller konfigurere laderen. myWallbox kan også integrere informasjon via OCPP, med hvilket som helst styringssystem på markedet.

27.125,-
Ink. mva og montering
Les mer og kjøp
Wallbox Copper Buisness

Wallbox Copper Buisness

Wallbox Copper SB er tilpasset kommersiell og semi-offentlig bruk med innføring av en universell stikkontakt, som gjør samme lader egnet for lading av både Type 1 og Type 2 .

Tilgangskontroll styres ved hjelp av RFID. Copper SB er smart og alltid koblet til ladeadministrasjonen myWallbox, noe som betyr at flere brukere kan overvåkes, og flere ladere kan dynamisk balanseres mot ledig strøm.

24.250,-
Ink. mva og montering
Les mer og kjøp